Webáruházunk már ismerős, igaz?

Portál

Ismerje meg tematikus weboldalainkat is!

Partnereink sikerének kulcsa sokszor csak egy kis plusz hozzáadott értéken múlik.
Hazánk egyik legmeghatározóbb értéknövelt disztribútoraként felismertük, hogy általunk forgalmazott termékeinket, megoldásainkat és szolgáltatásainkat a végfelhasználók részére közérthető formában kell eljuttatnunk.

Már elkészült tematikus weboldalaink

Device Slider

A Navision Hungary tematikus oldalunk a Microsoft Dynamics 365 Business Central (melynek elődje a Navision) komplex vállalatirányítási megoldását hivatott bemutatni, mely nem csak nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, hanem egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését is.

Device Slider

CSP Hungary oldalukon olyan Microsoft által közvetített termékeket és megoldásokat talál, melyek ötvözik a biztonságos mobilitást a rugalmas, havidíjas konstrukciókkal. Fizessen csak azután, amit ténylegesen használ, így hosszú távon csökkentheti IT költségeit!

Device Slider

Vásároljon irodai eszközöket részletre vagy lízing opcióval! Kalkulátorunk segítségével azonnal információt kaphat arról, hogy az Ön egyedi igényeinek megfelelő notebook és szerver, az Eszköz mint Szolgáltatás konstrukció keretein belül mennyiben terhelnék havi büdzséjét. Éljen azonnali árajánlatkérési lehetőségünkkel!

Device Slider

Ismerje meg az ügyfelek igényét és növelje cége bevételét! A Microsoft Dynamics 365 CRM rendszer segítségével hatékonyabb értékesítést, kiemelkedő ügyfélélményt érhet el! Csökkentse költségeit a testreszabható, automatizált folyamatoknak köszönhetően!

Device Slider

Világítástechnikai divíziónk tapasztalt kollégáinak nem jelent gondot az Ön projektjeihez egyedi világítástechnikai megoldásokat tervezni és kivitelezni. Forduljon hozzánk biztonsági világítási rendszerek, világítástechnikai eszközök beszerzésével kapcsolatban is bizalommal!

Device Slider

Kényelmet és biztonságot hozunk otthonába okosotthon termékeinkkel! Ismerje meg Smanos és Vimtag automatizált, sokrétű, élet- és vagyonbiztonsági riasztórendszereinket! Kínálatunkban számtalan személyre szabott szenzort, érzékelőt és kamerákat is megtalál.

Device Slider

A drónok segítségével sokkal költséghatékonyabban, gyorsabban, precízebben és egyszerűbben megoldható számtalan feladat. Ismerje meg DJI megoldásainkat és termékeinket mind a consumer, mind az enterprise szegmensben!

Device Slider

Legyen szó oktatásról, tréningekről, irodai munkáról vagy egészségügyről – a newline interaktív táblái bárhol megállják helyüket, és segítenek a munka minden területén! Keresse fel tematikus oldalunkat, és tudjon meg még többet a kollaboráció koronázatlan királyáról!

Device Slider

Ugye Ön is biztonságban szeretné tudni szeretteit és értékeit? Biztonságtechnikai tematikus oldalunkon megismerheti a Hikvision Hiwatch Series költséghatékony, könnyen használható és megbízható termékeit és szolgáltatásait.

Device Slider

Oktatásokat, tréningeket, meetingeket szokott tartani? Helyszínt keres közelgő képzésének? Professzionális oktatótermünk csak Önre vár!  Ismerje meg a HRP Oktatótermet most!

Device Slider

Szervezzen virtuális tárgyalásokat, csatlakozzon, inspriálódjon és növelje hatékonyságát a Lifesize cloud videokonferencia megoldásával!

Device Slider

A Fujitsu CELSIUS grafikus munkaállomások a mérnökök, a tartalomkészítők, az elemzők és más szakemberek számára is a legmagasabb szintű teljesítményt, vizualizációt és adatintegrációt hozzák el. Ismerje meg munkaállomásainkat most!

Device Slider

A Fortinet teljesítménycentrikus, integrált hálózatbiztonsági infrastruktúrát biztosít a legkisebb vállalkozásoktól kezdve egészen a globális szervezetekig. Ismerje meg Fortinet rugalmasan kezelhető automatizált biztonsági keretrendszerét.

Device Slider

Nyílt, biztonságos és rugalmas felhő platform kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. Ismerkedjen meg az Azure felhőplatformmal vagy nézze át független szoftverfejlesztőknek (ISV-knek) szóló partnerprogramunkat.

Device Slider

A Kaspersky vállalati portfóliója teljes spektrumon lefedi a modern vállalkozások biztonsági követelményeit. Hála a többrétegű kiberbiztonsági arzenálnak, tökéletes védelmet garantálhatunk a szofisztikált támadások ellen.

Device Slider

A Dell EMC olyan piacvezető vállalati adattárolási és adatbiztonsági megoldásokat kínál, melyek bármilyen iparágban megbirkóznak a legnehezebb adatfeladatokkal.

Device Slider

A HRP immár exclusive finanszírozási megoldást is kínál informatikai rendszerekhez. Már 10% bérleti díjjal bele tud vágni az évek óta halogatott fejlesztésekbe, véghez tudja vinni a megtervezett beruházásokat.

Device Slider

A Fujitsu ETERNUS DX S5 széria vonzó megoldásokat tartalmaz minden olyan adatfeladathoz, amely rendkívül gyors válaszidőt, az adatok egy rendszerben való kezelését és maximális adatbiztonságot követel meg.

Device Slider

A Samsung SMART Signage magával ragadó megjelenítőivel magasabb szintre emelheti a hagyományos képi világot. Valósítsa meg kreatív ötleteit, jelenítse meg informatív, szórakoztató tartalmait és hirdetéseit hatékonyabban.

Device Slider

Fedezze fel a Dell újdonságait, kiemelt ajánlatait! Függetlenül attól, hogy személyi számítógépet, laptopot, billentyűzetet vagy egyéb kiegészítőt keres, a Dell termékpalettájában biztosan megtalálja a megfelelőt.

Device Slider

Meglévő informatikai rendszere csak hátráltatja? Bizonytalan, hogy hogyan tudná a legoptimálisabb munkavégzést elősegíteni? Szakértő tanácsadóink egyedi igényekre szabott informatikai fejlesztésekben lehetnek vállalkozása segítségére.

Device Slider

Legyen akár szó komplett szerverről, adattárolóról, barebone-ról vagy szerver komponensekről, a Supermicro széles portfóliójában biztosan megtalálja az üzleti céljaihoz legjobban illeszkedő megoldást.

Device Slider

A Veeam világelső a biztonsági mentés szolgáltatók piacán. Adatbiztonsági megoldásait felhős adatmenedzsment platformjával ötvözve átfogó megoldást kínál kis- és nagyvállalkozások számára egyaránt.

Device Slider

A PRIMERGY GX2460 M1 GPU szerver ideális megoldást kínál az MI, a tudományos kutatások, a nagy teljesítményű számítástechnika, a VDI és más grafikus feladatok terén is.

Device Slider

…még több tematikus oldallal jelentkezünk!

több, mint disztribúció

Copyright © 2018 HRP Europe Kft. | Minden jog Fenntartva.